Pierre René PROFESSIONAL Magyarország
 

Kövess minket!

valodino.hu | Rólunk
252
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-252,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Személyi tanácsadás

Legyél magabiztos nő az élet minden területén!

(2+4 óra)

Mielőtt megnyitottuk volna budapesti központunkat, már akkor megfogalmazódott bennünk, hogy nálunk a NŐ , mint individuum lesz a középpontban. Ennek tükrében alkottuk meg a programjainkat, melynek szerves része a VALÓDI NŐ! Oly sokszor hallottuk már az alábbi, közhelynek tűnő mondatokat:

 

A szem a lélek tükre.

A belső harmóniánk visszaköszön a külső megjelenésünkben.

A stílus és az elegancia belülről fakad.

 

A mi célunk, hogy a NŐ-t,  tegyük izgalmassá és komplexé. A programban egyrészről a belső harmónia és az egészséges önbizalom megteremtése a cél. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk, segítségünkre van Toma Brigitta. Brigitta az üzleti világban dolgozik, Business Coach-  ként, ahol a legfőbb feladata, hogy a felsővezetőket képezze és fejlessze. Segítségével, két óra alatt kerül feldolgozásra a NŐ által kiválasztott téma.

 

A következő négy órában Sminkmesterünk Sárosi Szilvia (Csibi) foglalkozik a NŐ- vel. Csibi feladata, hogy megalkossa, felszínre hozza a NŐ stílusát és magabiztossá tegye Őt a mindennapi sminkelésben. A különböző praktikák és „trükkök” segítségével lesz a nő, VALÓDI NŐ!

 

Mitől különleges ez a hat óra?

 

egy nap ami csak rólad szól

 

belső és külső harmóniádról szól ez a nap

 

különleges szervizt biztosítunk

 

exkluzív környezetben vagyunk

 

teljes diszkréciót garantálunk

 

Csatlakozz a Personal Training programunkhoz, amely 10 témára épül. Ha szeretnél birtokába kerülni annak a tudásnak, hogy miként hozd ki magadból a maximumot.

 

A tréning minden pontja a XXI. század NŐJÉNEK aktuális és elengedhetetlen témájára épül. A program két oldalról közelíti meg a NŐI lelket. Egyrészről a belső egyensúly megteremetése a cél, másrészről a külső megjelenés, sminkelés fontosságát hangsúlyozza.

 

A program személyre szabottan, maximum két fő részvételével zajlik. Vendégeink teljes körű támogatást kapnak egy profi Coach és a Sminkmester személyében. A tréning folyamán egy téma kerül feldolgozásra és elsajátításra.

 

A téma szabadon választott!

 

A tréning díja: 98.000 Ft (Ha szeretnél barátnődnek is kedveskedni, akkor két fő részére, 150.000 Ft).

Oktatóink

Sárosi Szilvia (Csibi)
Academy Leader

1996-ban, 20 éve kezdődött el a rajongásom a professzionális sminkelés iránt.

2002-ben egy sikeres pályázat után felvételt nyertem a Chanel Magyarországhoz. Itt szerencsém volt több mint 7 éven keresztül Sminkmesterként fejlesztenem a sminkelési technikámat és lehetőségem volt a folyamatos tanulásra. Ebben az időszakban sajátítottam el az sminkoktatást is. Tanulmányaim nagy részét Európa több nagyvárosában végeztem el. A legtöbb időt Párizsban, a Chanel központjában töltöttem.

Egy felkérést követően az elkövetkező években 2009-2014-ig egy magyarországi sminkakadémián szakmai vezetőként dolgoztam, ahol a szakmai képzések mellett létrehoztam egy smink brand-et, trendeket és szezonális kollekciókat.

Munkáimmal találkozhatsz több hazai magazinban (Marie Claire, Joy, Glamour, Cosmopolitan, Playboy, Hamu és gyémánt ). Közreműködöm több tévés produkcióban illetve filmekben.

Régi nagy álmom valósult meg az által, hogy létrehoztuk a Pierre Rene PROFESSIONAL Make Up School-t. Tudásom, tapasztalataim átadása a fő célom az előttem álló fantasztikus hónapokban, években.

Missziómnak fogadtam, hogy azoknak a nőknek szeretnék segítséget nyújtani, akik nőiességük megélésében és kiteljesedésében tovább akarnak lépni, új trendeket, új színeket, új stílust képzeltek el maguknak, de kell hozzá egy profi támogató, aki mint külső szem segít megtalálni részükre a legtesthezállóbb, legstílusosabb megoldást. Hiszem azt, hogy a smink nem csak a külsőt szépítheti, hanem a belsőt is megerősítheti, és ez által harmóniát teremthet a nő teljes lényében!

Toma Brigitta (Brigi)
Business coach

1992-2004- ig a számvitel területén tevékenykedtem, mint pénzügyi tervező. Majd 2004-ben egy pályamódosítással áttértem számvitelről a pénzügyi és banki szféra világába.

Több magyarországi banknál dolgoztam, szinte minden pozícióban. Voltam értékesítő, értékesítési vezető, fiókvezető, területi vezető, pénzforgalmi értékesítési operatív igazgató. Jelenleg egy értékesítési hálózat vezetőjeként dolgozom.

Minden vezetői sikerem középpontjában a munkatársaim álltak. Hiszek az emberek fejlődésében, tapasztalataikban, tudásukban, tehetségükben és a bennük rejlő lehetőségekben.

Ezt a pálya, amit sikerült bejárnom az elmúlt 12 évben az alábbi képességeim, készségeim támogatták. Tanulékonyság, kitartás, szorgalom, nyitottság, jó kommunikációs készség, alázat, türelem és nem utolsó sorban pedig bátorság.

Sokan mit nem adnának azért, hogy ilyen képességek, kompetenciák birtokában legyenek. Így merült fel bennem 2010 tájékán, hogy egyéni coachként a bennem rejlő tudást kamatoztathatnám úgy, hogy kíséretet biztosítok azoknak a nőknek, akik elkötelezték magukat a saját fejlesztésük, fejlődésük mellett.

Tudom, hogy a változás folyamatos körülöttünk, csak a hosszú távú gondolkodás kifizetődő, döntéseinket gyorsan kell meghoznunk közben nem szabad elfeledkeznünk a szívről és a lélekről. Szükség van a személyes karizmára, szenvedélyre és a proaktív, dinamikus fejlődésre.

Diplomáimat a Szent István Egyetemen a Bankárképző Intézetben, Oracle, GE vezetői képzéseken, Coach diplomámat a Lemma Coaching akkreditált képzésén szereztem. Jelenleg másoddiplomás szakirányú képzésen veszek részt a Budapesti Gazdasági Egyetem Business Coach szakán.